HB Service Oy
Huoltokutsu
Yhteistyökumppanit / Linkit
Pienkoneet
Toiminnan taustoja
Ota yhteyttä
Lehdistötiedote

 Toiminnastamme haluttiin tehdä lehdistötiedote ja tässä siitä tulos:

Lehdistötiedote 19.5.2010

 

  

Lopelta alihankkijaksi Tallinnan kaatopaikalle

Loppilainen yritys, HB Service Oy, huoltaa Tallinnan kaatopaikan jätteenkäsittelylaitteet. Yritys on valittu huoltoyritykseksi joustavan palvelunsa ja korkean ammattitaidon ansioista. Kunnnossapitosopimus kattaa esimurskaus- ja jälkimurskauskoneen ylläpidon.

 

Tallinnan kaatopaikka valmistaa yhdyskuntajätteestä jätepolttoainetta (RDF) Baltian sementtitehtaille. Kaatopaikan toimitusjohtaja Allan Pohlak sanoo olevansa tyytyväinen loppilaisiin: ”Huoltotoiminta on ollut moitteetonta. Kaatopaikka ottaa vastaan 500 tonnia jätettä joka päivä. Vuosittainen RDF tuotanto on 50 000 tonnia, joten ilman toimivaa ja luotettavaa huoltoa emme pärjäisi.”

 

Tallinnan kaatopaikalla käytössä oleva jätteenkäsittelykone huolletaan 250 tunnin välein. Kone kävi alkujaan kahdessa vuorossa, mutta huhtikuun alussa sen kapasiteetti otettiin maksimaaliseen käyttöön kolmessa vuorossa. Loppilaiset ovat tuttu näky Tallinnan kaatopaikalla. Loppilaisen yrityksen menestys on osoitus siitä, että suomalaiselta maaseudulta ponnistava pieni yritys voi menestyä kansainvälisesti. Normaalihuoltojen lisäksi HB Service on sitoutunut häiriötilanteessa olemaan paikalla 24 tunnin sisällä.

 

Yrittäjä Bruno Härm tuli Suomeen 13 vuotta sitten alun perin maataloustöihin. Ahkera ja osaava mies päätti vuonna 2007 siirtyä palkkatyöstä yrittäjäksi. Päätöksen syntymiseen vaikutti tuolloin muutamien potentiaalisten asiakkaiden painostus. Härmin osaamiselle oli kysyntää.

 

HB Service Oy huoltaa jätteen- ja muiden materiaalien käsittelykoneita Suomessa ja Baltiassa. Huoltotoiminnan lisäksi yritys myy Suomessa käytettyjä käsittelykoneita ja toimii lisäksi uusien koneiden myyntiedustajana Baltiassa. Kuvateksti: vasemmalla Tallinna Prügila As:n toimitusjohtaja Allan Pohlak ja oikealla HB Service Oy:n toimitusjohtaja Bruno Härm.

 

 


Palvelut
Huoltokutsu
Yhteistyökumppanit / Linkit